Кандидат премиерът .  Това каза от Изправи се БГ. Ние

...
Кандидат премиерът .  Това каза от Изправи се БГ. Ние
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Пламен Николов няма право сам да оттегли кандидатурата си

Кандидат министър председателят.  Това сподели от " Изправи се БГ. Ние идваме " на влизане в Народното събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Тя изясни, че претендент министър председателят подписва заявления, че поема ангажимент да сформира правителство; че дава отговор на изискванията за това. 

" Тук не е иди ми дойди. Ние не сме на " Женския пазар ". Хванаха един от пътя да го създадат министър - ръководител, в този момент по същия метод го изкарват ",коментира тя и акцентира, че е имало доста индикации, че на някои хора това им е спектакъл, кино, сюжет и следващо предаване. 
 Татяна Дончева: Не всичко приключва по импровизацията на Тошковците Татяна Дончева: Не всичко приключва по импровизацията на Тошковците
Слави Трифонов и Има Такъв Народ ни сложиха в обстановка, каквато не сме имали в последните 30 години. Това съобщи Татяна Дончева по Би Ти Ви. Тя ут...

Дончева сподели, че волеизявление от трибуната на Пламен Николов също не поставя завършек на процедурата, а се основава парламентарен казус. 

Тя прикани да се реализира единодушие и да не се стига до основаването на казус, който по думите е идващият, след основания от водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е отказал да бъде народен представител и не е поискал да пристигна в Народното събрание, с цел да направи нещата както би трябвало.

Дончева не пожела да разяснява бъдещи предварителни избори и сподели, че са изправени пред подготвени хора, които са имали упования, че номерът им ще мине, само че не се получи. 

Тя прикани да се поохладят пристрастеностите, с цел да се реши по какъв път да се тръгне.  

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР